LENTETOCHT CLUB 76 – KESSEL – ZONDAG 3 MAART 2019.


Reeds dagen op voorhand werd er slecht weer voorspeld voor de dag van onze Lentetocht.
En spijtig genoeg hadden die voorspellers het bij het rechte eind : regen, wind, koud.
Toch kwamen 740 wandelaars genieten van de mooie omlopen in Kessel. Hiervoor had Mon Vervloet weer de mooiste stukken natuur uitgezocht in Kessel , Nijlen en Bevel , waarvoor onze dank, Mon !
740 deelnemers trokken zich weinig aan van de weersomstandigheden. Centrale controle was er in school Bisterveld, en de grootste afstand trok nog naar Bevel, met een gezellige controlepost in
Café Rozenland.

De Anjertrippers uit Hechtel-Eksel brachten ons een bezoek met de bus met 42 deelnemers. Hun startkaarten en stickers lagen al klaar, zodat ze niet moesten aanschuiven bij de inschrijving.
Fijn dat jullie bij ons kwamen wandelen !
Ook de leden van Herentalse W.V. kwamen bij ons met veel leden wandelen. Gratis, want hun club betaalde hun inschrijving.

In de zaal van vertrek en aankomst genoot men er van de soep en de hotdogs, in de centrale controle konden de wandelaars zich warmen aan een lekkere erwtensoep. Bij deze weersomstandigheden smaakte dat heerlijk.

Toen de Anjertrippers terug naar huis vertrokken, werden ze uitgeleide gedaan door onze club.
De nodige foto’s werden genomen (waarvan U er hieronder enkele vind) en in de bus werden de deelnemers nog eens van harte bedankt.

We willen graag alle wandelaars bedanken die, niettegenstaande de mindere weersomstandigheden ons toch een bezoek brachten in Kessel.
Onze dank gaat natuurlijk ook naar al onze medewerkers. Verschillenden moesten forfait geven wegens ziekte, maar de anderen hebben zich weer voor 200% ingezet.
Een dikke merci hiervoor !