DEURNE - WINTERTOCHT WSV. CLUB 76 – Merksem vzw.

Naar goede jaarlijkse gewoonte richt onze wandelclub weer haar “Wintertocht” in, ditmaal op zondag 12 januari 2020 – kwestie van een frisse neus te halen nà de feestdagen !

De start en aankomst zijn voorzien in de cafetaria van Sportpark Ruggeveld, Ruggeveldlaan 480, te Deurne. Vertrek : tussen 8 en 15 uur, laatste aankomst om 17 uur.

Er is keuze tussen 8 afstanden : 5 – 7 – 10 – 12 – 15 – 20 – 25 – 30 km. Op al die afstanden zijn de nodige rustposten voorzien, waar een hapje en een drankje te bekomen zijn.
Een centrale controlepost is voorzien voor alle afstanden in de refter van het Districtshuis van Deurne.

Je zal misschien zeggen : och Deurne, vlakbij Antwerpen, dat zullen wel veel straten zijn !
Niets is echter minder waar, want er wordt grotendeels gewandeld door het Provinciale Groendomein Rivierenhof, met zijn prachtige vijvers, zijn grandieuze dreven, zijn mooie grasvelden en zijn kronkelende kleine wegeltjes.
De grootste afstanden trekken dan verder naar de mooiste stukken natuur van Wommelgem, o.a. langs het fort en langs natuur, die voor vele wandelaars niet zo bekend zijn, maar zeker de moeite waard ! De grootste afstanden trekken naar het domein Ertbrugge, en er wordt ook gewandeld door de Volkstuintjes van Silsburg.

Kom U zelf overtuigen van deze knappe wandeling !

De inschrijving kan ter plaatse geregeld worden - €. 1,50 voor wie lid is van een erkende wandelclub en €. 2,00 voor wie géén lid is.

Meer info kan je krijgen op ons e-mail adres gerardt@belgacom.net of op ons telefoonnummer 03/325.34.53.

Tot op 12 januari !?

Club 76 wenst U van harte welkom in Deurne !